Laskettelukelkka Biski, HOC2 36/40 TRE (60€/vk)

Vuokrahinta: 30 €/päivä, 60 €/viikko

-  HOC2 Biski -laskettelukelkka soveltuu istuimessa melko paljon tukea tarvitseville lapsille ja aikuisille avustajan kanssa, jolloin avustaja osallistuu ohjaukseen kelkan avustuskahvasta.

- Kelkka soveltuu myös itsenäiseen lasketteluun, jolloin se vaatii laskijalta hyviä käsivoimia ja vartalon hallintaa sekä tukisuksien käytön hallintaa.

- Malikkeen kelkkoihin on asennettu irrotettava niskatuki.

- Kelkan kuppi-istuimessa on säädettävä selkänoja, istuinpehmuste ja rinta- sekä reisivyö. Jalkatuessa on pituussäätö ja nilkkavyö.

- Kelkan painopiste on matalalla ja siinä on mekanismi, joka mahdollistaa tuolihissin käytön sekä vetolaite ankkuri- ja sompahissiä varten.

- Kelkka on iskunvaimennettu, jonka ansiosta selkärankaan kohdistuva rasitus on melko vähäistä.

- Kelkassa on kiinteät erikoissukset ja suksia ei suositella irrotettavan kuljetusta varten.

- Malikkeen kelkkaan on saatavissa kaksi eri istuinta, niiden leveydet ovat 36 cm ja 40 cm sekä kaksi eripituista jalkalautaa, lapsille ja aikuisille.

- Molemmissa istuimessa istuinsyvyys on 34 cm ja selkänojan korkeus 50 cm.

- Käyttäjän sallittu maksimipaino on 90 kg sekä maksimissaan 185 cm:n pituiselle laskijalle.

-  Kuljetusta varten kelkalle on olemassa kuljetuskassi. Kelkkaa ei lähetetä matkahuollon rahtina, vaan se on noudettava vuokraamosta.

 

Lisätietoja: https://www.tukiliitto.fi/malike/kokeile-toimintavalineita/laskettelurinteeseen/laskettelukelkka-hands-on-concepts-2-biski/

 

Varaa