Tällä lomakkeella voit lähettää varauspyynnön. Meidän täytyy kuitenkin itse tehdä varaus järjestelmäämme, joten vahvistamme vielä erikseen varauksen. Pyrimme käsittelemään varauspyynnöt mahdollisimman pikaisesti. Lisääthän lisätiedot kenttään osoitetietosi ja sen haluatko noutaa välineen paikanpäältä vai toimitettuna matkahuoltoon. Mikäli olette noutamassa välinettä suoraan vuokraamosta niin varmistakaa vielä erikseen aika koska väline voidaan teille luovuttaa. Mikäli lomake ei jostain syystä suostu toimimaan voit lähettää varauspyynnön myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen malike@tukiliitto.fi

Matkahuolto uudistaa hinnoitteluaan

Matkahuollon uudistunut hinnoittelukäytäntö astuu voimaan kokonaisuudessaan 1.10.2019. Uudistuksen myötä rahtihinnoittelu tulee perustumaan painon sijaan tilavuuteen. Malikkeen toimintavälineiden kohdalla tämä tarkoittaa rahtihintojen moninkertaistumista.

Esimerkkinä Snow Comfort -kelkka, jonka paino on 15 kg yhdensuuntainen rahti on ollut 15 €. 1.10.2019 alkaen tilavuusperusteinen rahdituspaino samalle välineelle on noin 75 kg ja yhdensuuntainen rahti on 40 €, Maastopyörätuoli Hippocampen yhdensuuntainen rahti ennen 20 €  ja uudistuneen hinnoittelukäytännön jälkeen 80 € .

Välineiden rahdit nousevat uudistuksen myötä kohtuuttomiksi, joten suosittelemme välineiden noutoa toistaiseksi Tampereelta, Helsingistä ja Rovaniemeltä.


 

Yhteystiedot:
Nimi *  
Katuosoite * 
Postinumero ja toimipaikka * 
Puhelin (*)  
Sähköposti (*)  

Haluan että minuun otetaan yhteyttä *Varauksen kohde ja ajankohta:
Varauskohde *  
Kaupunki *
Alkaa (pvm ja aika) *  
Loppuu (pvm ja aika) *  

Lisätietoja:
 
Toimitustapa *