Tällä lomakkeella voit lähettää varauspyynnön. Meidän täytyy kuitenkin itse tehdä varaus järjestelmäämme, joten vahvistamme vielä erikseen varauksen. Pyrimme käsittelemään varauspyynnöt mahdollisimman pikaisesti. Lisääthän lisätiedot kenttään osoitetietosi ja sen haluatko noutaa välineen paikanpäältä vai toimitettuna matkahuoltoon. Mikäli olette noutamassa välinettä suoraan vuokraamosta niin varmistakaa vielä erikseen aika koska väline voidaan teille luovuttaa. Mikäli lomake ei jostain syystä suostu toimimaan voit lähettää varauspyynnön myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen malike@tukiliitto.fi

Malike Tampere on suljettu 29.6.-2.8.2020. Välineiden viimeinen lähetyspäivä Matkahuollon kautta on 23.6.2020. Näin varmistamme, että väline on saapunut vuokraajalle ennen lomaamme. Mikäli noudat välineen, viimeinen hakupäivä on 24.6.2020. Välineiden luovutukset teemme mahdollisimman vähäisin lähikontaktein ja mahdollisuuksien mukaan ulkotiloissa.

Helsingin Apu- ja toimintavälinevuokraamo palvelee koko kesän. Ota yhteyttä puh. (09) 477 1002. Mikäli tarvetta, voit tiedustella myös kotiinkuljetusmahdollisuutta pääkaupunkiseudulla.

Rovaniemen vuokraamo on suljettu 19.6.-2.8.2020

Huom. Malikkeen toimitiloissa Sumeliuksenkadulla on menossa kiinteistön saneerausremontti ja se vaikuttaa jonkin verran toimintaan. Muista sopia noudoista ja palautuksista aina erikseen.


 

Yhteystiedot:
Nimi *  
Katuosoite * 
Postinumero ja toimipaikka * 
Puhelin (*)  
Sähköposti (*)  

Haluan että minuun otetaan yhteyttä *Varauksen kohde ja ajankohta:
Varauskohde *  
Kaupunki *
Alkaa (pvm ja aika) *  
Loppuu (pvm ja aika) *  

Lisätietoja:
 
Toimitustapa *