Tällä lomakkeella voit lähettää varauspyynnön. Meidän täytyy kuitenkin itse tehdä varaus järjestelmäämme, joten vahvistamme vielä erikseen varauksen. Pyrimme käsittelemään varauspyynnöt mahdollisimman pikaisesti. Lisääthän lisätiedot kenttään osoitetietosi ja sen haluatko noutaa välineen paikanpäältä vai toimitettuna matkahuoltoon. Mikäli olette noutamassa välinettä suoraan vuokraamosta niin varmistakaa vielä erikseen aika koska väline voidaan teille luovuttaa. Mikäli lomake ei jostain syystä suostu toimimaan voit lähettää varauspyynnön myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen malike@tukiliitto.fi

Matkahuolto on uudistanut hinnoitteluaan. Rahtihinnoittelu perustuu painon sijaan tilavuuteen. Uudistuksen myötä Malikkeen toimintavälineiden rahtimaksut ovat nousseet. Varmista varauksen yhteydessä rahtimaksu. Esimerkiksi Snow Comfort kelkan rahti oli aiemmin yhteen suuntaan n. 15 € ja nykyisin se on n. 45 €. 

Huom. Malikkeen toimitiloissa Sumeliuksenkadulla on menossa kiinteistön saneerausremontti ja se vaikuttaa jonkin verran toimintaan. Muista sopia noudoista ja palautuksista aina erikseen.


 

Yhteystiedot:
Nimi *  
Katuosoite * 
Postinumero ja toimipaikka * 
Puhelin (*)  
Sähköposti (*)  

Haluan että minuun otetaan yhteyttä *Varauksen kohde ja ajankohta:
Varauskohde *  
Kaupunki *
Alkaa (pvm ja aika) *  
Loppuu (pvm ja aika) *  

Lisätietoja:
 
Toimitustapa *